Eenvoud verbindt mensen

GoedVoorElkaar gelooft in de kracht van drie eenvoudige stappen: GROET - PRAAT - HELP. Deze acties staan centraal in onze missie om een inclusieve, warme, en ondersteunende samenleving te vormen. Een samenleving waarin iedereen zich gehoord, gezien en gewaardeerd voelt. Doe met ons mee en laten we samen bouwen aan een betere wereld!

1: GROET

Een simpele groet kan het begin zijn van een mooie connectie. Of het nu een glimlach, een vriendelijk knikje of een hartelijke goedemorgen is. Het tonen van vriendelijkheid en respect voor anderen is de eerste stap in het bouwen van bruggen tussen mensen van diverse achtergronden.

2: PRAAT

Communicatie is de sleutel tot begrip. Bij GoedVoorElkaar moedigen we open en eerlijke gesprekken aan waarin we luisteren naar elkaars verhalen, ervaringen en standpunten. Door te praten en te luisteren, kunnen we vooroordelen overwinnen en empathie creëren. Dit leidt tot een hechtere gemeenschap.

3: HELP

Een helpende hand bieden aan anderen werkt niet alleen positief op de ontvanger, maar ook op de gever. Of het nu gaat om een klein gebaar of een grotere inzet. Elke vorm van hulp en ondersteuning heeft het potentieel om levens te veranderen en dit heeft een positieve impact op onze omgeving.

Wie zijn wij?

De mensen achter GoedVoorElkaar

GoedVoorElkaar bestaat uit een groepje enthousiaste vrijwilligers die als motto hebben: verbeter de wereld begin bij jezelf! Het DRIESTAPPENPLAN willen we graag onder zoveel mogelijk mensen verspreiden met als doel om de wereld mooier te maken.

Doe je mee?

Doe mee met GoedVoorElkaar

Doe je mee met ons DRIESTAPPENPLAN?

Je kunt direct beginnen met stap 1: Groet alle mensen die je tegenkomt! Je doet jezelf én de ander daar een groot plezier mee.

En als je toe bent aan de volgende stap, dan zet je de volgende: Maak eens een praatje met de mensen die je tegenkomt. Daar kun je jouw dag, maar ook die van de ander, mee kleuren!

En zo groei je bijna vanzelf naar stap 3: Help. Als je iemand ziet die jouw hulp even zou kunnen gebruiken, biedt dat dan aan. Als we dat allemaal doen, dan wordt alles zoveel eenvoudiger en leuker!

Wil je ons helpen om ons DRIESTAPPENPLAN bekend te maken?

We zijn super blij met alles wat je doet! Bijvoorbeeld: